4yrc5zxdtio8yzjbwort

Online Workshop Zakelijk Bloggen

Meer succes met zakelijk bloggen! Schrijf blogs die voor je werken.

Leuk dat je er bent! Zakelijk bloggen biedt enorm veel kansen, maar dan moet je het wel goed inzetten. Wil jij beginnen met zakelijk bloggen of wil je meer uit je huidige blogs halen? Dan is deze workshop perfect voor jou! Je volgt hem volledig online. In je eigen tempo, op je eigen moment.

Herken je dit?

  • Je blogt erop los, maar de blogs worden amper gelezen. Je staat op het punt het maar op te geven.
  • De ene week plaats je 3 blogs, daarna heb je maanden geen tijd of inspiratie meer.
  • Je vindt het lastig om niet te commercieel over te komen. Na het zoveelste artikel over je product of dienst voelt het een beetje als overkill.
  • Je blogs worden wel goed gelezen, maar ze leveren je geen extra omzet op.
  • Je hebt heel veel kennis, maar je vindt het lastig om jezelf ook echt neer te zetten als expert.
  • Je weet dat bloggen veel organisaties en ondernemers helpt groeien en je hebt het gevoel dat je een belangrijke kans misloopt.

Ja, herkenbaar? Dan is deze workshop voor jou!

Na deze workshop

Schrijf jij blogs die mensen met plezier lezen, zodat jouw boodschap zo goed mogelijk aankomt
Heb jij duidelijk waar jij voor staat én hoe je dat moet uitdragen in je blogs
Zit je nooit meer verlegen om een goed onderwerp
Weet jij hoe je jouw blogs omzet in sales
Weet je hoe je jouw blog vindbaar maakt in de zoekmachines, zodat er meer potentiële klanten op je website terecht komen
Kun jij jezelf neerzetten als een autoriteit in je vakgebied, zodat mensen eerder met je willen samenwerken


Na deze workshop weet jij hoe je het succes van je bedrijf door middel van blogs kunt vergroten.

Waaruit bestaat de workshop?

Je volgt de workshop volledig online, op je eigen moment en in je eigen tempo
Levenslang toegang tot interessante video's, templates en opdrachten
Ik bespreek niet alleen hoe je awesome blogs schrijft, maar ook de strategie erachter én hoe je ze onder de aandacht brengt
Inclusief templates voor een contentkalender, persona's en een customer journey map
Als ik nieuwe inzichten opdoe worden er lessen toegevoegd of geüpdatet en daar krijg jij natuurlijk ook toegang toe. Je kunt dus steeds terugkomen bij de workshop en je blijft leren.
Niet tevreden? Geld terug.

Voor wie is deze workshop?

Voor ondernemers die zichzelf door middel van blogs als expert willen neerzetten (pak dat podium!)
Voor bedrijven die blogs als marketingmiddel willen inzetten en hun team aan het schrijven willen krijgen
Voor bloggers, schrijvers en contentmarketeers die hun skills willen verbeteren
Voor iedereen die graag meer resultaat wil behalen met zakelijk bloggen


 

Meld jezelf aan en je ontvangt ook:

Bonus 1 (t.w.v. €120,-)

Ik kijk één van je blogartikelen na en geef je praktische tips. Zo til jij jouw artikel direct naar een hoger niveau en weet je hoe je dit in volgende artikelen kunt toepassen.

Bonus 2

Je wordt onderdeel van onze besloten Facebookgroep, waar je terecht kunt met al jouw vragen. Ik ben daar zeer actief en je hebt dus blijvend toegang tot mijn support. Feedback op je blog? Loop je vast? In de Facebookgroep helpen ik of je medecursisten je graag verder.

"Ik heb de online training Zakelijk Bloggen van Marit gevolgd. Wat een eye opener! Marit begint bij de basis en werkt spelenderwijs toe naar directe resultaten."

- Marieke van der Poel-Derks, ondernemer, Blue Office

"Ik vond het heel waardevol dat je eerst terug gaat naar de basis van marketing en niet direct de materie in duikt. Dit geeft hele goede inzichten over wat jouw onderneming te bieden heeft en hoe je dit vervolgens kunt overbrengen aan je doelgroep via je blog."

- Sanne Raaimakers, ondernemer, Socially Sanne

"Je werkt echt naar het bloggen toe en door middel van oefeningen leer je bepaalde inhoudelijke blogs te schrijven. Van het bepalen van je 'tone of voice' tot aan het maken van een content kalender. De investering meer dan waard!"

- Jasper Hof, professioneel fotograaf, Jasper Hof Photography

Jouw trainer


Marit Vervaart
Marit Vervaart

Ik ben Marit, een freelance online marketeer met een passie voor schrijven. Inmiddels schrijf ik al meer dan 10 jaar teksten voor het web. Dat doe ik voor mijn eigen websites, maar ook voor andere organisaties. Daarnaast schrijf ik gastblogs voor de populaire marketingblogs Frankwatching en Emerce. Blogs van mijn hand werden duizenden keren gelezen en honderden keren gedeeld. Ook begeleidde ik veel anderen bij het perfectioneren van hun blogs.

Naast copywriter ben ik een specialist in conversie-optimalisatie, SEO en Google Analytics. Die combinatie is mooi, want zo kan ik ervoor zorgen dat teksten ook écht iets opleveren. In harde cijfers dus.

Ik zou het geweldig vinden als ik mijn passie voor dit mooie vak aan jou mag overdragen, zodat ook jij de mogelijkheden van zakelijk bloggen maximaal kunt benutten.

Meer over mij


"De online cursusomgeving van Marit is indrukwekkend en zeer aan te raden als je wilt gaan bloggen. Ze brengt je in no time van starter naar gevorderde en dat op een leuke manier."

- Dudley Stüger, ondernemer, DS Business Improvers

"Hele inspirerende workshop waarin helder en inspirerend uiteengezet wordt hoe je heel makkelijk en doeltreffend aan je zakelijk blogs vorm kunt geven. Ik ben enthousiast!"

- Saskia Waijers, ondernemer, SWP Productions

 

Veelgestelde vragen


Wanneer begint de workshop?
Deze workshop begint wanneer je wilt en gaat door zolang je wilt! Het is een workshop die je helemaal op je eigen moment en in je eigen tempo kunt volgen. Jij bepaalt wanneer je begint en wanneer je klaar bent.
Hoe lang heb ik toegang tot deze workshop?
Hoe klinkt levenslang? Nadat je jezelf hebt aangemeld heb je ongelimiteerd toegang tot de workshop, voor hoe lang je wilt.
Kan ik de workshop ook op een telefoon of tablet volgen?
Ja, dat kan!
Wat als de workshop toch tegenvalt?
We willen niet dat je ontevreden bent! Mocht je echt ontevreden zijn met je aankoop, laat het ons dan binnen 30 dagen na de aankoop weten en je krijgt het volledige bedrag terug.
Wat als meerdere mensen in mijn team de workshop willen volgen?
Dat kan natuurlijk. Het is handiger om iedereen los aan te melden (zodat iedereen kan zien waar hij is gebleven), maar psst... je kunt de workshop ook allemaal onder 1 aanmelding volgen.

Je kunt jezelf niet voor deze cursus aanmelden.